søndag den 26. februar 2012

Så sluttede en fantastisk uge, mums ♥

Glad You Came - Glee

Mandag: Mandag var jeg ude og bowle sammen med min gode veninde, hendes forældre og mine forældre. Det gik ikke særlig godt, da kuglen havde det med at ryge ud i randen, hvilket resulterede i, at jeg jo ikke væltede nogen kegler. Men så fik man lidt hjælp af sin far, og så gik det hele da okay. 
Glæder mig allerede til jeg skal ud og bowle igen :)

Tirsdag:
Selvom man nu ikke lige helt har vinterferie på samme tid som sine veninder mere, pga. man har forladt folkeskolen, kan man jo sagtens sove sammen alligevel. Så jeg og en anden veninde, der skulle i skole, smuttede over til en trejde veninde, som havde ferie :-)
Vi lavede selv pizza og popcorn, så film, hørte musik, hyggede os. 

Onsdag: Efter mindre end tre timers søvn var det op og i skole, wuhu. Heldigvis var dagen ikke så krævene. Derefter var det hjem og se det nyeste afsnit af Glee 'On My Way', som da virkelig fik tårerne frem, og så et smut i Fitness World. Skønt.

Torsdag: Torsdag tog jeg et smut på Strøget og forbi Det Kongelige Teater med Sofie og Sophie
Og gæt hvem vi så, da vi sad ude foran teatret... Thure Lindhart, omg! - ja, jeg er glad :-) . Men vi se ham kun, vildere var det ikke. Hvis jeg nogen sinde ser ham igen, må jeg smide min beskedenhed/skyhed af helvedes til og be om den autograf.

Fredag: 
Fastelavnsfest på KG er en fed måde at afslutte skoleugen på. - og endelig fik Sofie og jeg Sophie med til en gymnasiefest, yay. Vi mødtes før og fulgtes derover, havde det sjovt og hyggede os, også selv jeg syntes at musikken inde i dansesalen var lort. 
Vores udklædninger:
Mulvarpen der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved - Lille sorte Sambo - en nørd af en slags
Og som prikken over i'et smuttede vi ud på svævebanen efter festen, juhu.

Lørdag: Var jeg til et længe-ventet Jedward fanmøde. Vi var 10 denne gang - rekord. ♥ det er ikke noget specielt, vi er bare sammen og hygger, er på McDonalds og sådan :) og snakker om Jedward, selvfølgelig. Sidst var i oktober, så det var fedt at se nogle danske fans igen.
Senere var vi så 5 piger fra min gamle folkeskoleklasse samlet hjemme hos en af os. - det var også en hyggelig aften!

Btw, så fik jeg købt en taske, som jeg faldt for, da jeg var i Monki i torsdag:
- jeg elsker den allerede.

Dagen idag, søndag, er så brugt på at slappe af og stene foran skærmen. 
- ikke særlig interessant.

Og det var så min uge :-) 
Jeg synes, at det har været skønt at have haft noget at lave hver dag, så jeg ikke bare er endt foran computeren, så tak for det.

2 kommentarer: